יש מצרכים שתמיד נמצאים אצלי במקפיא, למשל בצק עלים, שעועית ירוקה וגם תרד קפוא. אם אני לא מתעלצת אני חולטת מראש כמות גדולה של תרד ומקפואה, אך אני חייבת לציין כי גם הגרסה הקפואה שלכל אחת מאיתנו קונה בסופר, עושה את העבודה מצויין כשנוגע לפשטידה הנ"ל.
רכיבים:
800 גרם תרד מבושל
1 גביע קוטג'
1 גיל
4 ביצים
3 כפות קמח תופח
130 גרם גבינה בולגרית מגורדת
1 כף אבקת מרק עוף
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה:
זוהי פשטידה מאוד קלה להכנה וכל מה שצריך לעשות זה לערבב את כל המרכיבים ולצקת לתבנית פירקס.
יש לאפות כ40 - 50 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות.
פוליסמן אולגה